Det här är sant. Jag har sagt det åt flera.

Så sayonara, nu är jag på väg.

Pokerface

Publicerad 2011-07-14 15:59:00 i Konversation, Mamma, Polly, spel,

Jag och Polly spelar kort. Jag lägger ned ett kort och säger:
- Då lägger jag hjärter sju.
Polly tar upp hjärter dam, lägger ner kortet och säger:
- Men då lägger jag hjärter mormor.

Mycket

Publicerad 2011-07-08 23:10:00 i Dan, Föräldraskap, Polly,

Dan håller på att få sin andra (och tredje och fjärde?) tand. Han låter åtminstone som att hela munnen är på väg att sprängas. Han är inte nöjd! Särskilt som vi parallellt med detta avslutar amningen. 

Polly fick första tanden lite senare så när resten kom hade amningen redan avslutats. Dan fick den förra just före sexmånadersdagen och nu verkar fler alltså vara på väg. Dessutom har han ont i halsen och äter därför dåligt. Vi sover åt helvete lite, men idag gick Isak på semester så nu klarar vi nog av det mesta! Äntligen är jag inte i minoritet om dagarna. En förälder och två barn är lite slitsamt ibland, men också fantastiskt roligt. Som när Polly häromkvällen spelade på sin gitarr och skrev sången "Afton när jag spelar." Eller när Dan skrattar sitt gladaste gapskratt. Eller när Polly pratar om att Maggan är "fasthunden" och inte fastbunden. Eller när hon ritar en påskkärra.

Jag har också fått hem en "minneslåda" från Hjoggböle och där finns en hel del grejer anpassade för mortified. Kanske lägger jag upp något på bloggen senare.
Vad hände med det svarta hårsvallet?


Äh! Blondiner har ju roligare, sägs det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela