Det här är sant. Jag har sagt det åt flera.

Så sayonara, nu är jag på väg.

Pollynews

Publicerad 2008-09-30 16:55:00 i Föräldraskap, Polly,

Polkan väger nu 5180 gram och är 59 centimeter lång. Dessutom kan hon vända sig från mage till rygg som ett jehu. Idag har hon vaccinerats. Två sprutor. En i vardera lår. Polly skrek lite men glömde av sig och började skratta mitt i alltihop. Vi som var så nervösa. Ute i kapprummet skrek bebisarna ikapp, men Polkan tog det med ro. Polkan är en sådan cool bebis.

Nu ska jag pussa min man. Han har köpt en stjärttermometer. Det känns så 1981.

Det är så härligt med lövhögar

Publicerad 2008-09-29 12:14:25 i Musik/lyrik,

Man kan sparka i dem så att löven yr och bli lycklig som ett litet barn. Det är även härligt med rövhögar. Man kan sparka i dem så att fisarna yr och bli vimsig som ett litet barn.

Jag vet inte varför jag just skrev detta.

Isses sexspalt

Publicerad 2008-09-23 16:12:00 i Isak, Sex och relationer,

Välkomna tillbaka kära läsare! Finns det någon mer romantisk tid än hösten? Inte vad jag vet. Så värm er med en kopp te tillsammans med hjärtevännen medan jag dyker ned i veckans brevskörd, och till nästa gång: Ta vara på varandra!

Ska pungen också in i slidan när man har sex? Är det farligt att onanera med en vattenmelon? /osäker 17

Hej osäker 17! Det är normalt att ha en massa frågor om sex och den egna kroppen i din ålder, och det gläder mig att höra att du experimenterar med din egen njutning!

1: Som svar på din första fråga vill jag säga att sex mellan två personer inte ens behöver innebära att snoppen är inne i slidan! Sex kan ju även innebära kel och smekningar, bland annat. Men ifall snoppen åker in, ska pungen stanna ute! Det kan kännas obehagligt när den liksom ”fladdrar på” på egen hand utanför slidan, men det är så det ska vara.

2: Jag och flera läsare med mig skulle säkert tycka om att höra hur du gör när du onanerar med en vattenmelon. Det vore spännande! Men nej, det kan knappast vara farligt, såvida du inte försöker tränga in den i slidan, då man kan få tänjsår. Men som vid allt fruktsex är det viktigt att du har något mellan dig och ”leksaken”, t ex lite gladpack. Lycka till med utforskandet!

Sköna höstkramar /Isse

Hur pillar man in saker utan att det märks? /Nina

Hej Nina! Jag antar att du menar ”där nere”? Ett tips är att sprätta upp sömmen i fickan så att du kan komma åt. Sedan hjälper det om du kan distrahera omgivningen, eller varför inte hålla den andra handen för, som man gjorde på lågstadiet när man petade sig i näsan lite omärkligt? Lycka till med smusslandet!

Sköna höstkramar /Isse

Käre herr Isse! Sexpalt låter gott, men hur tillagar man den?/ Barbro Binda


Kära fru Binda! Du är inte den första att ställa mig den frågan! Så, på allmän begäran: Isses sexpalt
2 koppar kärlek
1 skopa åtrå
Salt Fläsk
2 tända ljus
och lite höstmörker

Låt sjuda i sängen, i hetta. Mata varandra med fingrarna. Stig upp och ät lite fläsk emellanåt.

Sköna höstkramar /Isse


Isses sexspalt återkommer med fler svar inom kort. /Red

Brev från Isses sexspalt

Publicerad 2008-09-23 07:47:00 i Isak, Sex och relationer,

Bästa läsare av Isses sexspalt!
På grund av förkylning, bilhaveri och diverse annat har Isse ännu inte hunnit besvara era sexfrågor, men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge. I veckan ska redaktionen på två begravningar så räkna inte med att Isse hinner svara före helgen. Gör han det får det bli en glad överraskning.

Tack för alla frågor. Vi på Isses sexspalt garanterar professionella svar och önskar er all lycka framöver.
/Red

Isses sexspalt blir verklighet

Publicerad 2008-09-17 11:24:00 i Isak, Sex och relationer,

Du hörde! Nu har du chansen att ställa din sex- och/eller samlevnadsfråga till Isses sexspalt! Du får självklart vara anonym. :) Skriv din fråga i kommentarsfältet nedan. Frågorna besvaras på måndag. Om det har inkommit några. Du är väl inte för feg?

Isak kommer även att gästblogga om valfritt ämne, men han har fortfarande inte fått något förslag som han nappat på. Idéer kan lämnas i kommentarsfältet.

Men först. Isses sexspalt!

Om Åke

Publicerad 2008-09-16 10:24:00 i Död,

För er som träffade honom på bröllopet eller bara undrar vem morfar Åke var:

Publicerad 2008-09-16 00:05
 
Åke Andersson

Urmakare Åke Andersson, Skellefteå, lämnade oss stilla och fridfullt onsdagen den 10 september på Orkidén, Skellefteå lasarett, omgiven av familjen.

Han föddes 1926 i Mjödvattnet som barn nummer sex av åtta i Theodor och Frida Anderssons barnaskara.

Familjen flyttade 1932 till Skellefteå och Åke växte upp på Sörböle. Efter sex års folkskola började Åke som lärling på KJ Nordmarks Urmakeri. 1947 fick Åke sin examen från Urmakarskolan i Borensberg. Kort därefter startade han Anderssons Ur som han drev fram till 1989. De sista yrkesverksamma åren arbetade han på Selins Ur. Åke släppte aldrig sin kunskap och sitt intresse för gamla urverk, och hans passion och förmåga att få klockorna att slå vackert och uttrycksfullt var vida känd.

Åke var i sin ungdom en dansant swingpjatt och känd som en stor charmör. Det var också på dans han träffade Gunnel som kom att bli hans fru och livskamrat. De gifte sig 1954 och flyttade till Norrböle där de tillsammans fick tre barn, Per, Karin och Åsa. Andra viktiga familjemedlemmar kom hundarna Key och Sessan att bli.

 

Åke var en kreativ och konstnärlig människa som fick utlopp för sitt skapande i sitt intresse för trädgård och för olika konsthantverk. Han var intresserad av historia men även av aktuella dagshändelser och frågor. Åke och Gunnel hann med att göra flera resor tillsammans. Trots att Åke inte kunde engelska hade han inga problem att kommunicera med människor från olika länder. Åke var en mycket social och uppskattad person som månade om sin familj och sina vänner.

Trots att sjukdomen bröt ner Åkes hälsa snabbt under sommaren behöll han sitt goda humör in i det sista och vi har vackra och ljusa minnen av Åke.

 

Gunnel och barnen

Magicmorsan

Publicerad 2008-09-15 22:05:00 i Citat, spel,

Jag säger som jag alltid har sagt: För att gå långt i en magicturnering krävs mana och vana.

Erkänn att det lät proffsigt!

Ljuset i mörkret: Polkan

Publicerad 2008-09-15 00:11:00 i Död, Isak, Polly,

Lilla familjen Karlsson ska på två begravningar samma vecka. Isaks morfar och Isaks faster ska begravas med två dagars mellanrum. Det är svårt att inte känna sig lite låg så här i höstmörkret. Därför må man fokusera på det som är bra: Polkan.




Bara så att ni vet: Inom en snar framtid har min man tänkt gästblogga. Jag har sagt att han får skriva om vad han vill. Då menar jag vad han vill utom spel, för då kan det bli magic eller recensioner av något som jag inte fattar, och hur kul är det? Inte alls kul. Ni får gärna lämna förslag så att Isak inte får tangenthäfta. Vad vill ni att Isak ska skriva om?

Morfar

Publicerad 2008-09-12 13:20:00 i Död,

Morfar Åke (Isaks morfar) somnade in i onsdags. Det var ett fint avsked. Det känns sorgligt att han är borta, men det känns bra att han hann uppfatta att alla barnbarn samt barnbarnsbarnet var på plats. Vi kommer att sakna dig, Åke. Du var en kul typ och världens bästa morfar. Mycket bättre än min biologiska.

Gottröra med pitabröd

Publicerad 2008-09-08 05:08:00 i Skola, Språk, Vänner,

Gottröra! Det var ordet jag sökte. Tack så mycket, Marcus, som lyssnat på en p3-dokumentär om kraschen i fråga. Hade han inte börjat prata om den hade jag fått googla skiten för att lösa korsordet. Samantha och Marcus (Samarcus) bjöd på sjukt god mat igår. Först riktig husmanskost och sedan pannacotta med bär.

På tal om Gottröra. Jag saknar ryssröran. Det är bara i skolbespisningar man får ryssröra med pitabröd. Varför? Alla gillar det ju.


Isaks sexspalt

Publicerad 2008-09-01 13:12:00 i Isak, Konversation, Sex och relationer,

Isak: Du är verkligen värsta kärleksrådgivaren!
Jag: Ja, att jag är!
Isak: Å andra sidan kan ju en apa sköta Malena Ivarssons jobb.
Jag: Hahahaha! Så du menar att du skulle kunna svara på alla frågor Malena Ivarsson besvarar?
Isak: Ja. Try me!
Jag: Hej Isaks sexspalt. Jag har flikar inuti min vagina. Vad kan det vara? Hälsningar "Orolig."
Isak: Hej "Orolig." Det du beskriver.... AH MEN VA FAN, DET DÄR PROBLEMET HAR JU DU HITTAT PÅ!
Jag: Hahaha! Det vet väl inte du? Det kan väl visst finnas.
Isak: Okej. Hej "Orolig." Du säger inget om hur länge du har haft flikarna. Det är nog ingen fara, men om jag vore du skulle jag uppsöka en vårdcentral. Puss och kram /Isaks sexspalt.
Jag: Du tänkte inte på att hon kanske bara beskriver de inre blygdläpparnas normala utseende? Kan inte de se ut lite hursomhelst?
Isak: Ja, ja, du tänkte så! Ja, alltså jag var lite inne på det.
Jag: Där fick jag dig.
Isak: Men jag menade att jag kunde besvara alla relationsfrågor. Jag har väl för fan aldrig hört talas om en flikig slida!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela