Det här är sant. Jag har sagt det åt flera.

Så sayonara, nu är jag på väg.

December

Publicerad 2007-11-30 14:14:36 i Umgänge/citat,

Det är december imorgon. December är så jävla mycket bättre än november. Jullov om tre veckor - jihooo. December är vitt och juligt och mysigt. Imorgon ska vi baka pepparkakor, lussebullar, anisgrisar och det nya för i år: kola! Det är mer nytt i år också: A-L och Tomas bor numera i Stockholm så vi har fått byta julpartners till Britta och Peter. Självklart kommer vi att sakna A-L och Tomas och baktraditionen, men vi har ju faktiskt fått bästa tänkbara ersättare i Britta och Peter! Det kommer att bli svinkul och svingott. Känn er avundsjuka!

Isak gjorde pepparkaksdegen igår. Det luktade pepparkaka i hela lägenheten. Jag somnade som en bebis till doften av jul och goda bakverk haha. I morse när jag öppnade kylen luktade kylen pepparkaka. Jag ville inte åka till jobbet. Jag ville äta upp pepparkakskorven, men jag hejdade mig. Självdisciplinen är min räddning ibland.

Trevlig helg, suckers and soldiers!

PS: Ni har väl sett filmen "Mi hermano se llama Flamenco"?
HAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Sasasa på er!

UVI

Publicerad 2007-11-27 21:04:03 i Polly,

Igår gick jag och lade mig klockan 19 och vaknade 08 i morse. Jag insåg genast att något fan i mig inte kunde stå rätt till och kom på att det har svidit en del när jag kissat på sistone, så jag gick till vårdcentralen och mycket riktigt. Fru Karlsson lider av sin första urinvägsinfektion. Det är ju så roligt att man dööööööör. Not. Så nu har jag fått någon form av penicillin, kul för mig. Hej hej! Det positiva är att UVI:n försvann i princip direkt, men jag måste ju ändå äta skiten i åtta dagar. (Hurra, inte tio i alla fall, man blir ju så jäääävla dålig i magen.)

Annars är livet som följer: Jobba heltid och sedan ha det gott med Isak (vi är så jävla kära) och inget mer. Jo. På helgerna hinner vi träffa en och annan, och det är trevligt, men på vardagarna känner jag mest för att chilla och se på TV och surfa nu när det är november. Imorgon ska vi dock till Sara Svägerska och Lisa Lindbäck på fika. Det ska bli trevligt.


Åh vad det är skönt när mitt Umeå är vitt...

Publicerad 2007-11-25 09:31:03 i Det är fan sant,

Mindre än en månad kvar till jul och jag är så glad att det är snö ute. Förvisso har en del regnat bort inatt, men jag tror och hoppas att det kommer mer snö snart. Jag och Isak gick en promenad till stan igår och det var sjukt härligt med minusgrader och vinter. Jag vet att jag kommer att hata vintern i januari, men just nu uppskattar jag den.

November är trots snön en fittmånad. Jag längtar så mycket till julafton och Skellefteå nu. Det gör jag alltid i november. Jag vill bara att tiden ska gå svinfort så att man får fira jul med familjerna Lindquist och Karlsson. Jag älskar när alla är lediga och har tid att umgås. Jag blir ett barn igen - haha. Plötsligt uppskattar jag Jim Reeves och hans Dancing the christmas polka.

9:orna går ut på prao vecka 49 och blir borta i två veckor. Det blir faktiskt skönt. Jag älskar mina nior, men de lektioner som går bort behövs för att jag ska hinna rätta ikapp så att jag kan vara riktigt ledig på jullovet. Det räcker med lektionerna med åttorna och sjuan. Detta blir mitt första lediga jullov på, vadå, SJU år! Annars har jag antingen haft någon uppsats att skriva färdigt eller arbete på Brogården. Det ska bli sjukt skönt och jag tror att jag förtjänar det mer än många andra.

November är min mest asociala månad, by the way. Jag tycker att det är rätt skönt att vara ensam just nu. Dricka te och snacka skit med Isak räcker gott. Det är därför jag inte umgås med er så mycket, haha. Efter jul blir jag mer social igen, ska ni se.

Nu ska jag diska - blä!

Isak i sömn

Publicerad 2007-11-21 18:22:09 i Isak,

Klockan är 03.00. Jag har varit uppe och kissat och kommer tillbaka till sängen. När jag lägger mig råkar jag stöta till Isak som utropar (högt och välartikulerat):
- Men guuuuuuud så snygg tallrik. Var får man tag i en såååån snygg tallrik?

Ibland är han verkligen gay.

Om Stockholm

Publicerad 2007-11-18 18:46:53 i Umgänge/citat,

Hemkomna från en härlig helg i Stockholm! Vi anlände på Arlanda klockan 16.00 och tog därifrån bussen till Brommaplan. A-L mötte upp oss och guidade oss till hennes och Tomas lägenhet som är supersupernajs! Sedan blev det vin och prat om ditten och datten, IDOL samt cthulhu 500.

Lördag gick vi så klart på stan. Först på marknad i Hornstull, där Isak fick sin "Hey Princess"-bok signerad av tecknaren, som var en äkta nörd. Vi spottade Kishti Tomita som hade ett par mycket uppseendeväckande stövlar på sig. Senare satt vi bredvid henne på Nationalmuseets fik. Yeah!

Jo, nationalmuseet var okej, men min höft pajade av allt promenerande (måste till naprapaten!) så jag gick och satte mig i fiket (bredvid Kishti.) Det mest spännande som hände på museet för min del blev därför självaste entrén. Isak tog upp en snusdosa, en GRANIT PORTION INNEHÅLLANDE NIKOTIN, ur fickan! Jag frågade:
- Vad är det där?
- Öh...
- Det där är en snusdosa!
- Ja´.
- Var kom den ifrån?
- Öh.... din väska? sa Isak.
- Haha, knappast!
- Nä, öh....
- Ja, men svara då!
- Okej, okej, jag köpte den för ett tag sedan, men jag har bara tagit en om dagen...
Jag blev självklart mycket besviken eftersom vi har vår sluta-snusa-pakt! Dessutom visade det sig att det snarare handlade om tre snusar om dagen än en snus om dagen. Isak är alltså inte så duktig som somliga tror.

Well. Jag köpte ett par snygga stövlar iaf, för en massa pengar, och sedan åt vi på god pizzeria. Efter lördagens shoppingrunda och en hel del promenerande var alla rätt trötta. Vi slötittade på TV och pratade innan vi lade oss relativt tidigt. Vid 01 skulle jag tro. Jag drömde att Isak, som ju under dagen visat sig vara opålitlig, var på födelsedagsfest hos Linda Rosing. Han förnekade att han skulle ha varit på hennes kalas, men Klick! hade självklart fotograferat på festen och vem hamnade på bild med just Linda Rosing? Jo, Isak. Naturligtvis med fejjan mellan hennes bröst. LjugarJöns! Senare i drömmen mötte jag Rosing i betapet och vann med hästlängder. Det kändes viktigt.

Vi åkte med A-L till Arlanda i morse. Hon jobbar på SAS, så det passade ju perfekt. Flygresan hem gick bra. Renklämman var dyr men god. Vi har bränt 3000 pix på en helg i Sthlm + resan = 6000, men det var det verkligen värt. Riktigt roligt att återse A-L och Tomas. De rockar!

Nu ska jag äta.

Stockholm, Stockholm, stad i världen

Publicerad 2007-11-16 13:39:54 i Umgänge/citat,

Nu drar vi till Stockholm för att hälsa på A-L och Tomas och svira. Det kommer att bli rajtantajtanrajtantajtan! Det är så fint med snö, förresten. Fint och skönt. Allt blir ljusare och det rockar när man stiger upp i svinottan varje morgon.

Poetiskt snille

Publicerad 2007-11-09 13:34:53 i Musik/lyrik,

Mina elever, jag älskar dem. När man ska skriva dikter utifrån de fyra elementen kan man naturligtvis inleda på detta briljanta vis:

Värmen är smutsig,
men ändå frisk.

Av ett anonymt poetiskt snille i 9:an.

Det står på tavlan i en av salarna. Jag har skrivit "Låt stå!"

Isak halvt i sömn

Publicerad 2007-11-06 10:25:09 i Isak,

- Isak, nu har du snoozat i 50 minuter.
- Ja, men jag kan inte stiga upp.
- Varför inte det?
- För jag har så mycket fluff i hjärnan.

Bra svar!



Svärmor, när hon är som sämst (om ärtskidor)

Publicerad 2007-11-05 13:46:10 i Umgänge/citat,

- Men Idha tål ju inte ärtor, säger Isak.
Karin: Nä men ärtorna ligger ju inne i....
Sara: Skidan!
Isak: Jag tänkte skitan.
Jag: Jag tänkte slidan.
Sara: Jag tänkte faktiskt också slidan.
Erik: Jag tänkte skitan.
Jag: Karin, vad tänkte du?
Karin: Ja, alltså jag kom som inte på vad det hette, jag letade ordet, så när Sara sa skidan kom jag ju på att det var så det hette.

Oh no!

Svärmor, när hon är som bäst.

Publicerad 2007-11-04 12:01:36 i Umgänge/citat,

Svärmor Kakan ringer till tidningen Kamratposten.
- Hej, jag vill säga upp prenumerationen.
- Jaså?! Varför det?
- Därför att vår yngste son är 16 år nu och vi har prenumererat i säkert 17 år. Det är ingen som läser den längre.
- Ja, herregud! Har du någon aning om hur många nummer av KP ni har fått hem i brevlådan? Det var inte dåligt!
- Kanske 10000?
- Näää, men 314.

Att blogga eller inte blogga

Publicerad 2007-11-02 23:03:35 i Det är fan sant,

Mina darlings. Så här är det. Min blogg har inte längre något tema. I början handlade den om sjuka företeelser i en normal tillvaro, men nu handlar det mer om att blogga för att jag har dåligt samvete. Det är inte bra. De flesta sjuka grejer som händer händer på mitt jobb numera, och det kan jag inte prata om här. När något sjukt händer på fritiden är jag oftast för trött för att blogga om det dagen efter. Jobba heltid gör att man inte riktigt har tid med sin blogg helt enkelt.

Så hur ska jag göra? Skrota bloggen eller bara blogga när något kul händer, oavsett om det dröjer en dag eller en månad, eller blogga även om trista saker (som nu.) Jag behöver fan advice.

Abstinens

Publicerad 2007-11-01 08:06:46 i Polly,

Att sluta snusa är jobbigt. Trots onico blir jag ibland särsugen på en snus. Jag sover väldigt dåligt, vaknar typ en gång i timmen och är klarvaken. Det går knappt somna om. Jag är svintrött på dagarna. Utan snus är man korkad har jag upptäckt. Men. Jag härdar ut och har inte tagit en enda nikotinsnus sedan i måndags. Heja!

Skellefteå är bra när man behöver vila.

Svallet, hoppas att du kickar ass i TV ikväll! Vi höll tummarna igår. Du var snyggast!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela