Det här är sant. Jag har sagt det åt flera.

Så sayonara, nu är jag på väg.

Alive!

Publicerad 2011-10-26 21:31:00 i Dan, Föräldraskap, Gravid,

Vilken fruktansvärt dålig bloggerska jag har varit. Ska bättra mig. Påminn mig!

Dannemanne står utan stöd och vinglar. Han har än så länge bara tagit ett steg utan stöd men gåendet känns inte långt borta. Han reser sig utan att hålla i sig. Spännande! Det bästa är att han faktiskt har koll. Han kan sätta sig om han tappar balansen så vi är inte så oroliga. Han får väl börja gå nu om han vill och vill han fortsätta ha krypandet som förstahandsalternativ är det också trevligt och väldigt underhållande. BabiDan.

När man får höra om andra som väntar barn eller är gravida känner jag just nu: "ÅH SÅ KUL! Och vilken jävla tur att det inte är jag..."  En till nu skulle verkligen kännas som en smärre katastrof. Två barn känns riktigt lagom, kan man säga, men man ska väl aldrig säga aldrig.

Efter att ha skrivit ett dokument om Asperger syndrom och ett om betyg från åk 6, samt lagt två barn känner jag att jag bloggar ungefär lika roligt som ett torskblock. Det får bli Mad men med nyhemkommen make istället. Later! And funnier!

Snart

Publicerad 2011-10-08 12:31:00 i Skola,

går jag in i en ännu intensivare period på jobbet. Tur att jag gillar att vara lärare. Det är crazy shit på hemmaplan nu, alltså. Dan far runt som en iller och Polkan har massor av tankar och idéer. Som hon inte fullföljer. Hon påbörjar tusen projekt. Inget avslutas. Lillpruttan. Snart blir det vinter och jag känner mig rustad. En hel del spännande händer runt omkring mig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela