Det här är sant. Jag har sagt det åt flera.

Så sayonara, nu är jag på väg.

This is the end, my friend

Publicerad 2010-05-27 23:22:26 i Schlager,

Sverige: RÖSTA BÄTTRE! Ta en låt som fastnar, som inte drunknar. Ta SALEM eller PAULINE! De två hade funkat bra i den här semin. Särskilt särskilt Salem. Gud vad det grämer mig att vi inte skickade Salem. Särskilt som hela semifinalen var "This is my life" fast i bättre versioner...

Det var inte bara en bad feeling. Stackars, stackars Anna. Det är ju inte hennes fel, hon gjorde vad hon kunde med låten som ju var trist från början, sedan växte lite när jag hade hört den några gånger, men nu har dött igen. Jag peppar inte direkt när den kommer på radion.

"Lägg ner skiten" skriver några på facebook. Eh. Nä. Skicka bättre bidrag från Sverige! Då går det bättre, promise. Både Finland och Norge har vunnit de senaste fem åren så det handlar inte om att det grannröstas. Vi skickar en massa skit.

Jag kan bara hålla med Nanne:
- Jävla skit kan jag bara säga. Vilken jävla depp, säger Expressen.se:s schlagerexpert Nanne Grönvall direkt efter resultatet.

För jag hade verkligen hoppats att det skulle gå bättre än jag trodde. Efter genomlyssningen av övriga bidrag förstod jag att det skulle bli jävligt svårt.

Bad feeling

Publicerad 2010-05-27 15:06:36 i Schlager,

Har en känsla av att This is my life med Anna Bergendahl inte kommer att gå hem efter att ha lyssnat på resten av låtarna. När hon först vann tänkte jag att det kunde gå bra för henne, men då visste jag inte att det skulle finnas så många ballader som var bättre och som stack ut mer än vad Annas låt gör. Fasen också. Ni skulle ha röstat på Salem, Sverige. Told you so!

Jag hoppas att jag har fel. Vill verkligen ha Sverige i finalen. Heja Anna. Gör något spektakulärt av din ganska slätstrukna låt!

Tårta

Publicerad 2010-05-24 18:18:00 i Polly, Skola, Teater,

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men det har varit massor nu. Terminen lider mot sitt slut och alla är stressade och trötta. Såväl elever som lärare. I veckan har jag dessutom mer eller mindre varit ensamstående och då hinns inte bloggen med. Det ska bli bättring!

Idag hade åk 7:s version av Robin Hood in English premiär. De var jätteduktiga. Så klart var några sjuka så jag fick hoppa in som Trigger, musen Sexton och kaninen Skippy. Vad gör man inte för sina elever? De flesta kunde ALLA sina repliker på engelska. Det tycker jag är imponerande när man bara går i sjuan.

Roligast i veckan är att Polly inte säger bröstvårta utan "tissetårta."

Tommy blir upphetsad

Publicerad 2010-05-09 08:33:00 i Citat, Film/tv, Föräldraskap, Sex och relationer,

Pippireflektionerna duggar tätt eftersom Pippi Långstrump är Pollys favorit för närvarande. I helgen hyrde vi två nya avsnitt och i ett av dessa förekommer ånyo något som kan tolkas som snusk. Den karaktär som verkar bli sexuellt upphetsad är Tommy, vilket ju är jätteäckligt. Tommy och Annika är så ocoola och så asexuella att det inte fungerar med några anspelningar på sex. Nu tror jag inte att Astrid eller Olle Hellbom eller någon annan tänkte anspela på sex heller, men erkänn att man kan undra vad Tommy åsyftar i följande scen:

Pippi sjunger femton gastar på död mans kista.
Tommy: Pippi, det känns så underligt inuti mig när du sjunger så där. Både hemskt och härligt på samma gång.

Just det.  Härligt för att han är nära klimax, hemskt för att han skäms över sin fjong. Tommy slits mellan lust och skam. Han beskriver detta med adverbet "underligt." Motsättningarna inom honom är enorma. Huruvida han låter det hemska eller det härliga vinna förtäljer inte historien, men jag hoppas att Tommy förstår att det är hur normalt som helst med fjong och upphetsning.

Stockholm, Stockholm, stad i världen!

Publicerad 2010-05-07 22:53:00 i Vänner,

Stockholm, Stockholm, världens stad!

Hurra! Jag har tillfrisknat från feber igår kväll och i morse och är nu tokpeppad på att åka till Stockholm över Kristi himmelfärds och hälsa på Anne-Lo och Tomas. Blir fabulous! Skansen och Junibacken för Polkans skull och självklart lite shopping och Settlers för mamman och pappans skull.

Jag längtar.

Gubben

Publicerad 2010-05-07 14:26:00 i Isak, Konversation,

Isak: HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jag: Vad är det?
Isak: Hrrm, njäe jag skrattade bara åt en serie i Norran.

Oh. My. God.

Mail till rektor

Publicerad 2010-05-05 16:57:00 i Skola, Teater,

Jag är lite nervös, för Allan i dalen har fått körtelfeber...


Den inre bilden kommer att jaga mig för evigt. Annars är det prima fisken och föreställningen kommer att bli kanon.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela