Det här är sant. Jag har sagt det åt flera.

Så sayonara, nu är jag på väg.

Nikotinist - NO WAY!

Publicerad 2007-10-30 06:46:56 i Polly,

Well. För två veckor sedan (drygt) skulle jag och Isak sluta snusa. Det gick jättebra för Isak. Han har fortfarande inte tagit någon snus. För mig gick det så där. Jag halverade intaget istället, från två dosor om dagen(!) till en dosa om dagen. Men igår fick jag nog. Jag är fan less på att stressa min kropp. Igår slängde jag dosorna all världens väg. Håll tummarna för att jag lyckas denna gång. Man ska vara rädd om hälsan.

Vi har fått ny dator, så nu kan jag blogga hemifrån, som jag gör nu. Av någon anledning har jag vaknat en gång i timmen inatt. 06.20 gav jag upp, fastän jag har sovmorgon. Vi börjar inte förrän 8.30 den här veckan, eftersom ungarna har lov. Fortbildningen jag går är helt okej. Bitvis riktigt bra.

Skell from imorgon.

Just what I needed

Publicerad 2007-10-26 10:03:31 i Skola,

Smörig eller inte, men nog blir man glad när någon uppmärksammar en. Att vara lärare är att vara jävligt ouppmärksammad, nämligen.
Elev: Jag hoppas verkligen att min lillebror får dig som kontaktlärare.
Jag: Jaså?
Elev: Ja, för du är så JÄVLA bra.

Åh. TACK. Det behövde jag efter den här veckan, jag har jobbat som ett AS! :)

Helg snart. Hurra. Brorsan och Elin kommer på lördag, jättekul!

Hinner inte

Publicerad 2007-10-24 19:21:32 i Det är fan sant,

blogga just nu. Veckan före novemberlovet är inget som elev jämfört med vad den är som lärare. Jag jobbar jämt. Nu har jag satt mig på Schlosset för att tvinga mig själv att inte jobba den här kvällen. Klok flicka = jag. Vi ses när jag har tid/lust.

Fotbollsfaaaan

Publicerad 2007-10-18 09:09:33 i Sport,

Är det någon som kan upplysa mig om varför Mikael Nilsson byttes in som högerytter? VAR BEFANN SIG KENNEDY SOM VÄL VAR DET SJÄLVKLARA VALET? Eller är jag full nu igen? Jag är hursomhelst grymt besviken och ska avreagera mig på en crime story. Eller något annat som finns tillgängligt på mitt arbetsbord. :)

Busted

Publicerad 2007-10-15 13:45:39 i Skola,

Så har det till slut skett. Mina elever har hittat min blogg. Några tjejer i 9:an. Ja jesus christ. De sa att de skulle hålla det för sig själva, men I don't know. Vad skulle ni ha gjort?
A) Stängt ned bloggen BUMS och tagit bort all info.
B) Fortsatt blogga och bjudit på det som står här med risk för att hela jävla högstadiet till slut har adressen.
C) Bytt bloggadress för att om några månader bli upptäckt igen..

Jag behöver råd. Bek, det är nu du måste komma in och hjälpa mig. Vad fan, jag måste ju få blogga även fast jag är lärare!

Översättning

Publicerad 2007-10-08 09:52:13 i Det är fan sant,

När jag översätter glömmer jag tid och rum. Jag håller nu på att översätta min bok, Pär-Åkes bravader, till franska. Igår steg jag upp halv nio och började översätta. Efter vad jag tyckte var kanske en timme steg Isak upp. Jag kände mig lite hungrig, så det var nog frukostdags.
- God morgon, sa Isak. Vad har du gjort då?
- Jag har suttit här och översatt sedan halv nio.
- VA?!?!? MEN KLOCKAN ÄR JU HALV TRE!
Oj då. Inte konstigt att jag kände mig lite hungrig. Hahaha. Det var den dagen, liksom.

Jag är för trött för partyn. Jag blir helt slut vid tolv oavsett veckodag. Det är fruktansvärt tragiskt. Men jag ger inte upp. Jag ska nog fixa att vara vaken till efter midnatt på lördag när Schlosset II lanseras. I'll be there.

Fan vad glad man blir av mail från föräldrar som uppskattar en och som skriver att deras ungar uppskattar en. Det är mycket roligt att höra. Vi lärare är annars ett rätt obekräftat släkte, men vi har världens bästa jobb. No kidding!

Nu ska jag jobba, men jag är lite loj idag. Kanske för att jag jobbade så jävla mycket förra veckan. Den här veckan är lugnare, så jag har tid att chilla (och blogga) lite.



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela