Det här är sant. Jag har sagt det åt flera.

Så sayonara, nu är jag på väg.

Hyra film

Publicerad 2007-12-30 12:35:19 i Isak,

Idha och Isak ska hyra film:

Idha: Men den här då? (visar en tysk film som i handlingen liknar Ondskan.)
Isak: Nej, jag vill bara se zombiefilm.
Idha: Men den här då? (Björn Runges "Mun-mot-mun.")
Isak: Nej, jag vill bara se zombiefilm.
Idha: Men kanske den här då? (Svensk komedi, bra recensioner.)
Isak: Zombies zombies zombies!
Idha: Den här då? (Amerikanskt drama som fått en massa beröm.)
Isak: Zombiefilm! Zombiefilm!
Idha: Vi hyr ingen jävla film.
Isak: Nä, du är ju så tjurig och vägrar se zombiefilm!

Livet är fan tufft ibland.

Mååååååååå.....AJ SOM FAN!

Publicerad 2007-12-26 12:30:03 i Sport,

Igår natt drömde jag att jag kom fri med målvakten i en fotbollsmatch. Det kom ett perfekt inlägg från vänster och jag hade bara att nicka in bollen.  Jag vaknade av att jag slog hela fejan rakt in i väggen. FY FAN vad ont det gjorde. Nåja, friskt vågat...

Jullov

Publicerad 2007-12-21 08:40:28 i Det är fan sant,

Jullov! Jullov! Mitt första på typ.... sju år! Mitt första betalda jullov typ evöööör! Ganska najs.

Igår var jag på personalfest. Mycket ambitiöst ordnat. Först rollspel framtill 21.30 och sedan rajraj all night long. Jag spelade baronessan Idha af Tio rosor. Mina karaktärsdrag: Förstående, ödmjuk och insiktsfull. Negativt karaktärsdrag: På fyllan pratade jag  bara om sina biceps, som jag kallade för "småägga." Hahahaha! Mycket roligt. Naturligtvis var det skotten som var mördaren. Vem hade trott något annat?

Idag åker vi till Skellhell. Nyårs firar vi i Sundsvall med Sofia och Anders. Något säger mig att det kommer att bli ganska lite bloggande framöver. We'll see.

God jul friends!

Sävarsnillen

Publicerad 2007-12-18 14:45:50 i Skola,

Japp. Sävar skolan vann högstadietävlingen i matte. Så otroligt. Vi är bäst i Sverige i matte! Har jag sagt att mina elever och mina kollegor kingar or what? Gud, så stolt jag är. Kolla i vk och vf idag - mina fina fina elever är så duktiga.

Sävar skola är bäst i Sverige. Jiho. Vi slog kungabarnens skola, där det är typ en lärare på fyra elever, med ÅTTA poäng i lagtävlingen. Vi vann överlägset, helt otroligt, jag är skitstolt och vet inte vart jag ska ta vägen. Vår pedagogik ÄGER helt enkelt. Nästa år ska vi banne mig vara med i någon uppsatstävling/engelsktävling också, för jag lovar, jag har då minst tre elever som skulle vara bland de 20 bästa i Sverige där också.

Ja, i den individuella mattetävlingen har vi tre elever i final (54 totalt.) Finalen går av stapeln den 19 januari i Stockholm. Inte nog med det. I högstadietävlingen i NO gick två elever från Sävar till final. De tävlar veckan efter i Sverigefinal i Stockholm. 18 elever i finalen.

Nu kanske ni tänker att "jaha, men det var väl typ bara Sävar skola som deltog." Nähähähähä. Det var över 350 skolor som deltog i tävlingarna och från Umeå gick totalt sex elever vidare i NO- och mattetävlingarna. Fem från Sävar. Vi rockar fetare än fetast.

Jiho jiho jiho jiho! Jag är världens stoltaste lärare idag!

Isak i sömn II

Publicerad 2007-12-13 19:10:22 i Isak,

Jag har ju glömt berätta om Isaks senaste sömnprat!

Isak i sömn: Kent. (sägs som att Isak själv heter det och svarar i telefon.) Sixten? Ja, det blir en krona.

Tydligen hade han övat affärsfraser med sina elever på SFI i Vindeln. Så kan det gå...

Borde alla köpa julklappar till sig själva?

Publicerad 2007-12-13 18:21:06 i Umgänge/citat,

Alltså, jag tänker ju att julklappens enda syfte är att överraska någon, göra någon glad. Dessutom bör överraskningsmomentet komma på rätt dag, på just julafton, annars blir det ingen julstämning, annars blir det inget "åh tack åh tack åh tack" som vi ju ändå vill ha. Eller hur? Annars skulle vi ju lika gärna kunna ge varandra  presenter, eller julklappar, på random day of the year.

Exempel på felaktigt julklappsbeteende:

Mamma till William: Jag har köpt en julklapp åt dig idag.
William: Åh, kul!
Mamma: Ja, och han i kassan var så snäll att han slipade dem.

Släkten är värst

Publicerad 2007-12-08 10:25:48 i Det är fan sant,

Fast det är inte sant. Det är städningen inför släktens ankomst som är värst. Igår slavade jag och Isak hela kvällen. Vi gjorde tårtbotten och marockansk gryta och diskade, dammtorkade, dammsög, skurade, YOU NAME IT! Vi blev inte färdiga. Idag steg jag upp vid nio för att göra klart. Man ska aldrig göra klart, för man blir aldrig klar. Ju mer skit man letar, desto mer hittar man, och till slut syns varje liiiten fläck, bara för att man har tagit bort de fläckar som omgärdade den lilla fläcken. När allt är halvskitigt ser det rent ut. När allt är halvrent ser det skitigt ut. Hjärndött, alltihop!

För en stund sedan gav jag upp. Nu får det duga, fastän det är dammigt lite här och där och någon fläck här och där. Den här läggan är så gammal så det kommer ändå att finnas små fläckjävlar överallt hur mycket jag än skrubbar. Plus att min svank tog slut efter allt skåpputsande. (JA MEN NI HÖR JU!)

Marie Picasso är inte en lika bra artist som Amanda Jenssen, men hon sjunger betydligt bättre och är betydligt trevligare att titta på för Amanda Jenssen har den fulaste kropp jag har sett på riktigt länge. Hon ser ut att aldrig ha tränat i hela sitt liv och stjärten är, för att citera Isak, "inte så rolig." Bättre tjock och otränad än smal och otränad, för det ser verkligen märkligt ut. Jag vet att vi är hemska, men jag stör mig så mycket på hur människan ser ut, och på hur människan uttrycker sig, att jag inte kan uppskatta hennes artisteri, fastän jag någonstans förstår att det är riktigt bra. Därför röstade jag på Marie, som dessutom kommer att vara en betydligt bättre skivartist än Amanda, och jag kommer ändå inte att vilja gå och se någon av dem live. Gör jag det blir det Marie av lätt insedda skäl. Det värsta är att alla snubbar i min bekantskapskrets (utom Isak) tycker att Amanda är attraktiv. Hon är ju smal och rak men dallrig. Det kan ju inte finnas en sämre kroppstyp! Marie Picasso är yppig och snygg, punkt och slut.

Nu ska jag städa vidare och göra mig snygg inför gästernas ankomst. Jag är på krigsstigen. Allt fejande gör mig uppenbarligen sur! :)

Fan fan fan fan fan

Publicerad 2007-12-04 14:49:15 i Arg!,

Jag tror inte att man kan vara mer förbannad än vad jag har varit idag. FY FAN FY FAN FY FAN FY FAN FY FAN FY FAN. Men nu känns det bättre. Det intressanta är ju att jag inte var förbannad på elever.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela