Det här är sant. Jag har sagt det åt flera.

Så sayonara, nu är jag på väg.

Jag är on fire

Publicerad 2007-04-29 20:46:41 i Språk,

» Idhali har rullat för 71 poäng (OHÄMMAD)!

Lägg märke till: Inga valfria bokstäver (dessa markeras med små bokstäver.) Jävligt vacker rullning.

Jag är min egen (och snart Isaks) fru

Publicerad 2007-04-29 09:16:43 i Umgänge/citat,

Föreställningen "Jag är min egen fru" var väldigt bra. Björn Kjellman var helt fantastisk. Om ni får chansen tycker jag att ni ska se den. Tyvärr tror jag inte att ni får chansen, men ni kan ju kolla upp det. Efter föreställningen gick jag och Isak på Lottas och drack öl med Samantha, Marcus, Samanthas mor och en kompis till henne. Det var mycket väldigt trevligt. Vi diskuterade främst bröllop, bajs och kiss. Därefter blev det Scharinska där vi hängde med Mackan och Alex. Mackan hade nämligen inflyttningsfest, men vi missade lägenhetsdelen av festen på grund av teatern. På Scharinska var det sjukt mycket folk och jätteroligt!

Mest bisarrt.
Jag till killen i garderoben på väg ut:
- Eh, kan du öka? Jag har en taxi som väntar.
Killen framför mig i kön:
- Var ska du?
- Till Ålidhem.
- Åh, får jag åka med?
- Javisst! Det är ju skitvärt att dela taxi.
- Ja, du och jag i en taxi, sa killen och flinade lite äckligt.
- Du, jag och min sambo i en taxi, sa jag.
- Hrrm, alltså jag ska nog inte åka med.

Jag och Isak dog.

Vildgås

Publicerad 2007-04-28 18:06:24 i Språk,

Jag har rullat många vackra ord, men idag blev jag extra nöjd.

» Idhali har rullat för 84 poäng (VILDGÅS)!

Grillfest

Publicerad 2007-04-28 13:09:49 i Fest,

En mycket trevlig fest igår! Vi gick på Lottas efter grillfesten. Jag och J var kvar längst, som vanligt. Ikväll ska jag och Isak äntligen få se "Jag är min egen fru" med Björn Kjellman. Egentligen skulle vi se den 7/4 men då var den alltså uppskjuten. Alla tycktes informerade utom jag, Isak och ett par från Nordmaling. Där stod vi och såg dumma ut. Som fan.

Vad händer på vallevalborgs? Isak ska åka gummibåt på dagen och jag ska till naprapaten, men sedan?

HAHAHAHA!
- Vad gjorde du på valborgs?
- Mycket trevligt. Jag hängde hos naprapaten i en timme och sedan gick jag hem.

Räkna vidare i boken

Publicerad 2007-04-26 20:58:07 i Skola,

Det är en satans tur att någon smart person insåg att lärare inte skulle hinna med allt om de inte fick några lov här och var. Valborgslovet (måndag, tisdag) kommer som sänt från ovan! Alla andra är ju också lediga första maj, men ändå. Jag ligger efter med sjukt mycket. Hur kan det komma sig? Jag har inte suttit i personalrummet på hela terminen. Jo. Två gånger tror jag. Alla mina luncher är 20 minuter långa och då äter jag med eleverna. Det där om att man sedan ska ta en halvtimmes paus och vila är ju bullshit. Ingen språklärare hinner det. Omöjligt. Mattelärarna kanske hinner. Eller slöjdlärarna. Vi språklärare jobbar mest för vi har mest planeringsarbete och mest efterarbete. När ska någon inse att vi (och SO-lärarna) borde undervisa mindre än alla andra lärare?

Imorgon är det personalfest. Det blir skitroligt. Jag ska ha på mig min snygga brunvita klänning.

Kungen skriver brev

Publicerad 2007-04-25 09:35:17 i Arg!,

Prostatacancer är den vanligaste cancerformen i Sverige. Varje år insjuknar cirka 10 000 män i sjukdomen. Drygt 2 500 avlider och mångdubbelt flera som är nära anhöriga och vänner berörs av sjukdomen.
Ökad forskning om sjukdomens orsaker är därför ytterst viktigt. Dagens metoder att diagnostisera och behandla prostatacancer måste utvecklas ytterligare. Cancerfonden har i samarbete med Johanniterorden i Sverige och Johanniterhjälpen beslutat starta en kampanj i syfte att informera om sjukdomen och samla medel för forskning och metodutveckling.
Som beskyddare av Cancerfondens verksamhet och som riddare och högste beskyddare av Johanniterorden vill jag ge detta arbete mitt helhjärtade stöd. Det är min förhoppning att kampanjen skall kunna medverka till att ge de män som drabbas ett längre och rikare liv.

Carl Gustaf

Alltså om C-G räknas som riddare måste ju vem som helst kunna bli riddare. Eller? "Som beskyddare av Cancerfondens verksamhet?" Jag DÖR!

Som högsta beskyddarinna av Isak Karlssons väl och ve vill jag ge Carl-Gustaf en halvhjärtad bajskorv.

Jeltsin är död

Publicerad 2007-04-23 16:19:42 i Politik,

Jeltsin är död. Vad ska man säga? Han var ofta full och han var ofta konstig. Jag kan för lite om Jeltsin för att säga något om hans betydelse för världen, men jag har läst ryska så jag känner mig jätteledsen.
















HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Glädje och sorg

Publicerad 2007-04-23 16:08:13 i Politik,

Lars Leijonborg har avgått och jag jublar och tänker att nu nu nu nu kanske folkpartiet kan sluta vara big brotherparti och bli ett socialliberalt parti igen. De kanske kan det. Kanske. KANSKE!

Vem som kommer att ersätta Leijonborg? Förmodligen Jan Björklund.

Slutsats: Folkpartiet kommer, om möjligt, att bli ett än mer scary parti.

Ah men fy fan.

Burvik

Publicerad 2007-04-20 16:46:15 i Bröllop/firanden,

Idag har jag, Isak, mamma och pappa varit till Burvik och tittat och det kommer att bli hur mysigt som helst med bröllopsfest därute. Kanske lite trångt i lokalen, men ingen fara, och vi har definitivt bestämt oss för att inte göra stället till något det inte är. Åh det kommer att bli så opretentiöst och mysigt och säkert nostalgiskt för många. Åh vad mysigt med stugor och havet och pallar och gungor och åååh åååh vilken trevlig bröllopsfestmiljö! Jag längtar så jag dör. Alla kan komma som de är och ha kul och fira the great love of Idha and Isak! Inget fjantigt göra-sig-till som jag hatar. Jippie!  

Vi gissar att Isaks mormor kommer att gå bananas när hon får se köket i rostfritt stål. Kanske får vi inte se henne på resten av kvällen!

Gå' den här bussen till Jörn? Jo, he jör'n.

Publicerad 2007-04-19 16:31:47 i Skola,

Bäst idag:
Elev: Åååh! Äntligen genomgång.
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHA.
Elev: Men seriöst, det är så himla mysigt när du berättar och förklarar på Skelleftemål.
Övriga elever i kör: Ja, det är faktiskt skitmysigt.
Elev: Alltså, det känns verkligen som att man sitter i en stuga.
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.


Jag dör!

Ja, se det snöar

Publicerad 2007-04-18 18:14:04 i Det är fan sant,


Ifjol grät jag när det snöade den 7 april. Isak väckte mig då och sjöng "Ja, se det snöar." Idag väckte han mig inte, men eftersom det är den 18 april eller något sådant så började jag nästan gråta ändå. Enligt mitt arbetslag ska det även snöa i helgen. Jag hatar snö i april. Snön ska hålla sig borta! Det råder jag den till.

Jag ska skicka iväg två jobbansökningar innan den 30/4 till Thoréns business school. De söker lärare både i Umeå och i Skellefteå. Jag vet ju inte om jag blir kvar på min skola efter den här terminen så jag måste söka jobb. Det vore väldigt bra om jag fick något av jobben för då sitter jag i en finfin förhandlingsposition ifall min chef vill ha mig kvar. Drömma kan man ju alltid göra!

Den 12e maj är det för övrigt stort schlagerrajraj här. Hör av er om ni vill komma!

Killar som grillar

Publicerad 2007-04-18 10:49:16 i Umgänge/citat,

Ja, och så jag då. Igår var det grillpremiär på Nydalahöjd med Isak, Linus, Aaro och Peck. Isak hade sagt till alla boyzen att jag skulle ansluta vid 16. Jag slutar alltid 17 på tisdagar så jag fattar inte hur Isak tänkte. När jag kom fram hade pojkarna huttrat i två timmar redan och de skulle få huttra i två timmar till. Det var faktiskt helt okej temperatur ändå. Man ville inte vara ute länge, men man ville vara ute. Vid 19 gick vi hem till mig och Isak och spelade Chrononauts. Jag, Linus och Aaro vann varsin gång, fast min gång räknas knappt för jag hade så jävla tur. 

Idag flexar jag ut en timme så jag börjar inte förrän 13. Det känns ganska skönt.

Hjoggan på fredag. Syrran, är ni där då?

Killevippen!

Publicerad 2007-04-16 21:39:15 i Sex och relationer,

Det är en jävla knasig jargong vi har i arbetslaget.

Kollega 1: Killevippen!
Jag: Pillesnoppen!
Jag, kollega 1 och kollega 2: HÖHÖHÖHÖHÖHÖ.

Vad hände med kuk? Jag har gått ett steg bakåt!



Arbetsvecka

Publicerad 2007-04-15 16:14:13 i Allmänt,

Oh påsklov. Where did you go? Fast jag längtar till jobbet imorgon, så det gör faktiskt ingenting.

C-uppsats

Publicerad 2007-04-14 15:00:11 i Skola,

Jag skulle väldigt gärna vilja plocka ut min examen i vår. Detta beror nu blott och bart på min handledare. Hon är jättetrevlig och jätteduktig men har så mycket att göra att allting tar väldigt lång tid. Jag lämnade in synopsis för uppsatsen i februari ifjol och fick tillbaka den med kommentarer i juni. Ja. Då den hade kunnat vara färdig. Sedan skrev jag lite (mycket lite) i somras, lämnade in augusti och fick kommentarer i november. På den nivån, alltså. Till saken hör ju också att jag har dubbelläst tidigare och eftersom jag mestadels hade praktik sista tre terminerna samt jobbade halvtid på IKSU blev det rätt tufft att hinna med c-uppsatsen. Nu jobbar jag som lärare och förstaårslärare har inte så lite att göra. Alltså fortfarande tufft. C-uppsatsen äcklar min värld. Den har gjort det bra länge nu och jag vill bara få den färdig och godkänd. Jag gör faktiskt inte mitt bästa, för det finns ingen tid till mitt bästa.

Nu är uppsatsen 27 sidor lång. Jag har suttit rätt mycket nu under lovet och sedan i januari har jag försökt skriva någon timme här och någon timme där på kvällstid och helger. Det tar nämligen jävligt mycket längre tid att skriva på franska än på svenska och då ska det sägas att jag är sjukt snabb på tangenterna och tjänar in många arbetstimmar gentemot andra studenter tack vare detta. Nu har jag skickat in skiten till min handledare som ska kommentera. Om hon följer sin vanliga tidsplan får jag tillbaka den kommenterad i juli eller augusti. Detta får inte ske. Hon måste lämna den till mig i maj senast. Jag ska ju hinna ändra det som behöver ändras också. Jag vill ha mina poäng och få min examen. PLIIIIZ GOD PLIIIIIZ.

Man måste ha ett personbevis för att ansöka om examen. Man måste fylla i en massa papper och grejer. Kan de inte bara kolla i ladok och se: "Ja men se nu är a Idha på gång här för en lärarexamen. Det blinkar grönt på min dator. Det fixar vi pronto. Inte ska hon behöva kämpa så för en examen."

Håll alltså tummarna för att Babs är snabb som blixten den här gången.

Ikväll blir det sjukt gitarrtv-spelande med Aaro och Axel och sedan drar vi på partaj i stan och sedan på någon billig pub. Förmodligen Bishop's eller Pipes of Scotland. Kanske ses vi.

Unflushable

Publicerad 2007-04-13 14:54:06 i Musik/lyrik,

Jag och Anders har skrivit en ny text till Carolas "Invincible."

Unflushable.
One poop supreme.
Unbreakable.
One poop of dreams.
Two poops unite.
Insatiable.
This poop tonight.
Unflushable.

Vi skrev även en ny text till "Nynna en sång, tralla en trall..." som skulle kunna fungera som Sverigedemokraternas kampsång inför nästa val. Jag vet dock inte om jag vågar publicera den för den är JÄVLIGT hemsk och politiskt inkorrekt och någon (kanske samma person som trodde sig vara bjuden på bröllopet bara genom att ha klickat sig in på vår bröllopssida) skulle kunna tro att jag är fetrasse. Alltså får ni be om den om ni vill ha den och bedyra att ni inte tror att jag och Anders är främlingsfientliga oavsett vad texten innehåller. För vi är faktiskt bara aproliga. Hahaha. 

Nu ska jag ned på stan och köpa vin att fylla vårt nya vinställ med. Fast någon flaska tar jag med till trevlig middag med Samantha, Marcus och Anna.

Utmanad av Samantha

Publicerad 2007-04-12 22:27:06 i Listor/utmaningar,

Nyligen hemkommen från Sundsvall får jag en utmaning av en Sundsvallsbo, så nu utmanar jag alla bloggläsare. Avslöja hundra saker om er själva. Det behöver inte vara supermärkvärdigt. Hoppas jag.

100 saker om mig

1. När jag och Isak blev ihop blev jag irriterad på de av mina kompisar som sade saker som: "partyprinsessan och nörden" eller "höhöhö, lammkött, Idha?" Så nu vet ni som sa detta att jag var störd. Med rätta.
2. Jag nojar konstant över saker jag säger och gör.
3. Det ilar något vansinnigt i mina nya tänder. Det är oerhört irriterande.
4. Jag drömmer ofta mardrömmar.
5. Jag är en familje- och släktperson som älskar släktmiddagar. Jag tycker inte alls att det är jobbigt att hälsa på vare sig min eller Isaks familj. Det är jätteroligt.
6. Alltså ogillar jag när människor säger: "Fan, i helgen kommer svärfars." Jag tycker inte att det är coolt när ni säger det. Det är ocharmigt.
7. Jag vill inte flytta längre söderut än Sundsvall.
8. Jag älskar att planera och strukturera.
9. Mitt självförtroende är bättre än min självkänsla.
10. Jag har ofta känt att jag har lika mycket gemensamt med personer i 40-årsåldern eller i 16-årsåldern som med dem som är i min egen ålder.
11. Jag tycker att Isak är vansinnigt söt när han cyklar.
12. Jag tycker att Isak är vansinnigt söt när han sjunger någonting.
13. Jag tycker att det är fjantigt med människor som inte klarar av snuskiga skämt.
14. Jag har mycket svårt för kulturkoftor som tror att deras smak är så mycket finare eller bättre än alla andras. Jag menar: Alla fattar ju ändå att schlager är roligast. :) Hahaha.
15. Fysisk närhet är viktigt. Man ska kramas när man träffas. Jag gillar inte när människor har gigastor integritet. Distans har aldrig varit något för mig. Fömodligen får integritetsmänniskorna panik, men de kan nog behöva en kram de också. Haha.
16. Mitt luktsinne är amazing.
17. Jag vägrar cykla på vintern.
18. Jag hatar att gå på stan med obeslutsamma människor. Jag och A-L, eller ingen kompis alls!
19. Jag är inte så hårdhudad som många verkar tro. De som känner mig väl vet att jag kan vara mycket känslosam.
20. Min pappa har spelat i bandet "Mupparna."
21. Jag har väldigt svårt för folkpartiet i allmänhet och skolminister Björklund i synnerhet.
22. Jag tycker att det är jobbigt när människor inte tar emot en med öppna armar. Jag kan verkligen inte för mitt liv förstå varför man inte ska göra det så länge personen i fråga inte har gjort en något. Naiv, c'est moi.
23. Ibland skäms jag över att jag är så frispråkig.
24. Jag slutade prenumerera på Veckorevyn när Ebba von Sydow blev chefredaktör.
25. Jag skickar en miljon mail varje dag. Nästan.
26. Jag följer ingen serie. Bara repriserna av Vänner.
27. Jag skulle vilja ha en katt.
28. Jag är hundrädd.
29. Jag tror inte jag känner någon som har så olika kompisar som jag.
30. Jag har alltid varit glad att jag är blond med bruna ögon. Det känns roligare på något vis.
31. Min käke är redan bättre sedan jag fick kronorna. :)
32. Jag tycker att det är tråkigt med människor som bara hör av sig när de vill ha hjälp med någonting. Då känner man sig som någon som bara ska stå till tjänst. Det är oerhört viktigt för mig att känna att jag inte bara är en hjälpreda. Fånigt? Kanske.
33. Jag spelar luftgitarr till Ronny och Ragge ibland.
34. Ja. Jag har en enorm vinnarskalle. Det är bra oftast.
35. Jag ska kanske ta hål i öronen snart.
36. Ibland saknar jag gymnasiet. Jag har aldrig haft ett så uttrycksfullt språk som då. Vi blandade svenska, engelska, tyska, ryska, spanska, franska, latin, italienska och grekiska och det var vansinnigt roligt.
37. Jag gillar hemmafester och har alltid gjort. Sedan jag träffade Isak finns det helt ärligt ingen större poäng med att gå ut.
38. Ibland saknar jag Frankrike.
39. Jag skulle vilja ge ut en bok, men allt jag skriver är bara bra och intressant i max tre sidor sedan dör storyn.
40. Jag har blivit sextrakasserad av två massörer.
41. Jag tycker mer om fett än om socker.
42. Jag gillar överraskningar. Om jag har fått styra upp delar av dem innan. Hahaha.
43. Isak är det bästa som har hänt mig. Oväntat? :)
44. Jag älskar kortspelet Hjärter.
45. Jag tror att jag är den mest sociala människa jag känner. Jag mår dåligt utan människor.
46. Potatisbullar är det äckligaste jag vet.
47. Det första jag sa på engelska var: "Last on L A law." Mamma såg alltid på Lagens änglar.
48. Jag är sjukt snabb i tanken.
49. Jag älskar att gå runt i morgonrock hela dagen.
50. Mitt första mjukdjur hette Råttan Tjärnström. Döpt efter mammas chef.
51. Jag kan inte identifiera mig med den jag var för tio år sedan.
52. Jag kan känna mig väldigt nere ibland men det blir bättre med åren.
53. Simpsons är bra, men inte sååå jävla bra.
54. När jag vill kan jag skriva riktigt snyggt.
55. Jag känner mig inte särskilt gammal faktiskt.
56. Jag har tummen mitt i handen.
57. MSN och jag. Forever.
58. Ibland tänker jag på min gamla lärare i grekiska, ASK-Marianne. Jag hoppas att hon mår bra. Haha.
59. Jag är jävligt snabb på tangentbordet.
60. Ibland vill jag faktiskt inte stå i centrum.
61. Ibland känner jag mig tvingad att stå i centrum för att folk förväntar sig en show.
62. Jag är sjukt rädd för malar.
63. Jag är rädd att bli utbränd.
64. Jag tycker ibland att det är skitjobbigt att vara allergisk.
65. Jag tycker om att ta hand om människor, men jag tycker också om att bli omhändertagen.
66. Jag älskar mitt arbetslag.
67. Jag och Isak har exakt samma BMI!
68. Jag älskar Jennifer Aniston.
69. Hellre film hemma än på bio.
70. Jag hatar vintermörkret. Skitmycket.
71.  Ja. IKSU gör en snyggare.
72. Jag röstade på Feministiskt initiativ i riksdagsvalet.
73. Jag tycker att mina ämnen är viktigast av alla skolämnen. Hahaha! :)
74. Jag älskar min och Isaks lägenhet.
75. Jag tycker inte om präktighet. Lev livet, för fan. Innan fan lever livet med dig.
76. Det är tråkigt med människor som aldrig avslöjar något om sig själva.
77. När jag hade som ondast i käken kunde jag inte sova på höger sida.
78. Jag började läsa när jag var fyra och ett halvt.
79. Jag har tvättat en död människa.
80. Jag älskar snygga anteckningar.
81. Min pappa är sjukt händig.
82. Min mamma är väldigt varm och välkomnande.
83. Jag borde ha slutat spela fotboll när knät pajade och inte fortsatt i två år. Man ska sluta när man är på topp.
84. Jag är fortfarande vansinnigt kär i Isak. Jag längtar hem från jobbet varje dag. För då får man pussas. :)
85. Jag är gudmor till Amaltea.
86. Jag har precis börjat äta frukost regelbundet.
87. Jag saknar min mormor fortfarande ibland.
88. Parmiddagar ÄR KUL!
89. Jag vill köpa ett tv-spel.
90. Spinning är skittråkigt.
91. Jag och Isak känner verkligen inte för att skaffa något hus. Kanske blir vi lägenhetsbor hela livet.
92. Jag har opererat bort blindtarmen.
93. Ibland tycker jag verkligen att jag är en jävla idiot.
94. Jag är inte så dålig på att laga mat som jag säger, men jag är hellre assistent i köket så slipper jag skämmas om något går fel. Prestationsångest.
95. Jag har en satans mensvärk.
96. Jag ångrar att jag slutade spela tvärflöjt.
97. Jag ångrar att jag slutade spela piano.
98. När jag gick i skolan fick jag mycket beröm för mina prestationer inom språk, idrott och musik men ingen jävel sa att jag var en bra person. Det tänker jag på väldigt mycket nu när jag själv är lärare och jag tror att jag är riktigt bra på att credda ungarna för annat än bara prestationer.  
99. Jag längtar sååå mycket till bröllopet.
100. Jag tycker att Charlotte Perelli verkar trevlig.

PUH! Det var fan skitjobbigt! NI ÄR UTMANADE! Du också, Aaro!

Catering

Publicerad 2007-04-09 09:48:20 i Isak,

Isak: Jag fick ett mail från Food igår. Det är ägg i båda huvudrätterna som vi funderade på.
Jag: Men åh. Vad kan vi då ta?
Isak: Ja men typ vad som helst annars.
Jag: Okej. Vad skulle de ha för alltihop då?
Isak: 250 kronor per kuvert.
Jag: Inklusive servering, utkörning och porslinsuthyrning?!?!
Isak: Vänta, jag har ju mailet här.
Isak går iväg och kommer tillbaka.
Isak: Jag hade inget mail. De ringde ju kom jag på.
Jag: Ringde de? Men varför frågade du inte vilka rätter som var äggfria när du ändå pratade med dem?
Isak: Alltså. Jag måste ha drömt det här. Det här känns jävligt skissartat.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Jag tyckte att det lät väldigt billigt med 250 spänn per kuvert, särskilt som de rätter vi tittade på kostade mer per kuvert än 250 kronor och det var utan påslag av servering, utkörning och porslinsuthyrning.

Sundsvall

Publicerad 2007-04-08 23:58:20 i Allmänt,



Imorgon åker jag och min trolovade till Sundsvall med y-bussen. Förhoppningsvis slipper vi galna Hudikkärringar på bussen. Hemfärden från Sundsvall sist var ju en plåga. Vi hoppas också att bussen inte välter, för det vore tråkigt. Jag har förtjänat en bra bussresa! Hursomhelst ska det bli väldigt roligt att träffa Sofia och Anders!

Magen har betett sig som ett as idag. Alla läkare säger att det är bra att träna när man har IBS men idag fick jag ännu en gång jätteont i magen och kände mig väldigt uppblåst efter ett body balancepass. Förmodligen är jag så förbaskat förstoppad att tarmarna inte pallar trycket. Träningen sätter väl igång processen helt enkelt, men det är vansinnigt irriterande. Nåja, jag tänker fortsätta träna ändå. At the end of the day är det bra för magen med träning. Om ni undrar vad IBS är får ni googla. Annars brukar det ofta beskrivas som magmigrän.  

Imorgon flyttar Anne-Lo. Det suger fett.

Åter på torsdag kväll, kära bloggläsare!

Flying Isse

Publicerad 2007-04-07 17:11:17 i Isak,

Nyss drömde jag att Isak var en så kallad blåbärshumla. Han såg ut som en humla, fast blå i färgen. Han flög runt runt i lägenheten och gjorde små bus. Ibland förvandlade han sig tillbaka till vanlige Isse. Sötast var blåbärshumlan när han satt på min bröstvårta. Där mådde han väldigt bra. 

Marilyn Rosing-Smith

Publicerad 2007-04-06 12:33:21 i Kändisar,

Aftonhoran: "Ett sprucket bröst och ett lagat hjärta. Den senaste veckan har Linda Rosing opererat om och förstorat ett trasigt bröst, och återförenats med kärleken Fadde som friade med tusen röda rosor. Linda Rosing är Sveriges egen Anna Nicole Smith. I fyra år har hennes liv susat fram som skandaltät följetong. Men nu tar Linda time-out, och tar hand om sig själv: - Jag vill inte dö som Marilyn Monroe och Anna Nicole, säger hon."

Så Linda Rosing skulle
1) ha samma stjärnstatus som Smith och Monroe?
2) löpa lika stor risk att dö ung som Smith och Monroe?
3) vara lika snygg som Smith och Monroe? (Nu menar jag Smith som ung. Sedan blev hon ju ful som stryk.)

Jag skrattar ihjäl mig. Detta är ungefär lika roligt som när James Brown dog och Aftonhoran tyckte att Eric Gadd skulle uttala sig. ERIC JÄVLA GADD?!?! Visst fan måste de kunna få tag på någon som stod närmare James Brown både musikaliskt och privat än ERIC FUCKING GADD?!

Oh my Gadd säger jag bara.

Det är ungefär som att Aftonhoran skulle ha ringt mig när Simone de Beauvoir dog 1986.

Working

Publicerad 2007-04-04 16:54:39 i Språk,

Nu är det bara två utvecklingssamtal kvar innan jag får gå hem och sedan är det bara en arbetsdag kvar innan det blir påsklov. Det känns skönemang. Vi åker till Sundsvall på måndag vilket ska bli väldigt trevligt.

Igår efter utvecklingssamtalen styrde jag kosan mot O'Leary's. Jag och några kollegor käkade och tittade på fotboll. Vi hejade på Bayer München.  Några riktiga förortskids bakom oss hejade på Milan. De skrek och vi skrek och de skrek och vi skrek. De brånkade som fan (http://bek.blogg.se) kan jag säga! Vi kom fram till att det är väldigt jobbigt att O'Leary's inte kan skriva ut individuella kvitton. Sedan åkte jag hem och fick veta att frysen hade stängts av. Ja. Av en agent. Jag vet inte om agenten var jag eller Isak. Om någon tror att jag menar agent som i 007 så menar jag inte det. Jag pratar grammatik. Köttsaften flödade  men vi lyckades rädda det mesta av frysvarorna. Eller. Isak lyckades rädda det mesta. Jag var salongsberusad och jättetrött.

Ni som fortfarande inte kan tänka annat än "AGENT?" är välkomna på en föreläsningslektion onsdag vecka 18 i sal 65 klockan 13.05. 

Ni andra kan ju kolla så att ni inte av misstag har stängt av frysen.

Utvecklingssamtal

Publicerad 2007-04-02 21:53:52 i Skola,

De första utvecklingssamtalen är avklarade och det gick väldigt bra. Galet bra, gick det. Fick fin respons och livet leker. I'm the king of the world.

Livet leker är en sanning med modifikation trots allt. Magjäveln vill inte riktigt samarbeta med mig. Den skötte sig exemplariskt framtill 12.30 ungefär då jag började få ont. 14.00 hade jag jävligt ont, men genomförde ändå lektionen 14.20. Vid 15.30 var den ganska bra igen. Tack för det, magjävel. Det är sjukt störande. SJUKT störande. Jag hoppas att påsklovet ska rädda den. Jag lever just nu på magkatarrsmedicin samt bulkmedel. Imorgon börjar min nya diet på havregrynsgröt. Only. Näe. Inte only. Havregrynsgröt på vardagar. Vin på lördagar. Det är min nya diet.

Det är bara tre dagar kvar till påsklovet och jag har gett mig fan på att stå ut till dess. Jag trivs så vansinnigt bra på jobbet, vill inte vara därifrån. Det är sjukt hur bra jag trivs. Med allt!

Dessutom måste jag dit för att se hur det går med fällan som jag och Janne har gillrat. På Rickards stol hänger just nu en dragsmällare som är fastknuten i arbetsbordet, så när Rickard drar ut stolen imorgon kommer det att säga PANG! Det ska bli så jävla roligt.







April april din dumma sill

Publicerad 2007-04-01 14:13:55 i Det är fan sant,

Jag har inte fått till ett enda aprilskämt idag. Det kan bero på att jag jobbar på IKSU och jag vet inte hur populärt det skulle vara om jag lurade i kunderna något. "Höhöhö. Årets prishöjning trädde i kraft i morse så det kostar en triljard att köpa ett gummiband höhöhö." Min kollega hade visst lurat i någon att CMS travelpassen bara räcker i trettio minuter nuförtiden. Inte i trettio dagar. HAHAHA. Så jävla elak.

Jag brukar lura i min mamma att jag är med barn, men det är inte så jävla roligt längre.  Jag är numera tillräckligt stadgad och gammal för att hon ska bli glad. Det var roligare när jag var 16 och mamma flippade ur. Jag får lura i henne att bröllopet är inställt. Då skulle hon nog flippa.

Förresten.  Jag undrar om jag inte ska börja luras på första maj istället. Maj, maj måne, jag kan lura dig till Skåne! Vad hände med den ramsan egentligen?

DN:s aprilskämt: EU reglerar semestrar. Eftersom det är så varmt i Europa kan folk lika gärna ha semester i september eller oktober, tycker EU. Därför ska EU se till så att färre människor får semester i juli. Sverige sa nej, men fick inte sin vilja igenom. I år kan man rädda sin semester om man går in på www.eurosemester.se (eller något sådant) och anmäler sig. Det är dock bara idag man kan göra det. Imorgon är det kört. Någon som gick på det? Inte jag!

Nu ska jag vara en duktig receptionist med Jess och Betty.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela