Det här är sant. Jag har sagt det åt flera.

Så sayonara, nu är jag på väg.

Betyg på Spel

Publicerad 2009-06-15 15:29:00 i spel,

Alias    &&&&&
Enkelt och kul. Förklara ord för din medspelare. Denne gissar. Byt. Nästa lags tur. Säg inte ordet du förklarar, för då är du en idiot.

Settlers &&&&&
Ingen har någonsin tyckt att Settlers är tråkigt. Skaffa resurser och bygg dina hus och dina städer med hjälp av dem. Paja för dina medspelare. Tala högt och tydligt om vilka du tycker att de andra spelarna ska akta sig för (Chrille.) Byt resurser med andra eller banken. Ställ rövaren på den rövigaste.

Pandemic &&&&&
Samarbeta för att bota pandemin. Den sprider sig över hela världen. Är du läkaren kan du enklare bota folk i olika städer, är du scientist kan du enklare komma på en fullständig bot och så vidare. Gå in i rollen och hjälps åt!

Monopol &
Det tar tusen år och den som får Norrmalmstorg och Centrum vinner. Jättekul. Not.

Kasta gris &&&
Bara bacon? Trist för dig, men nästa gång får du säkert en bökig blandning!

UNO &&&&
Om man läser reglerna och följer dem är UNO faktiskt oväntat kul. Dessutom riktigt billigt. Alla kan vara med. Men man kan vara dålig på UNO. Det är sant.

Cthulhu 500 &&&&&
Boosta din bil till max med häftiga däck, förare och andra tillbehör. Laga bilen om den pajar. Se till att inte krocka. Har du en zombiereparatör är han inte bäst, men han överlever ta mig fan allt. Kör du kundvagn gäller det att ha många som skjuter på. Kör du car of cthulhu är du svårlagad.

Yatzy &
Nä. För förskolebarn. Alltså det är fan inte kul att kasta tärning om det inte leder till något annat än just att man kastar tärning.



Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela